سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله اساسنامه شرکت تعاونی مسکن کارکنان در pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله اساسنامه شرکت تعاونی مسکن کارکنان در pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اساسنامه شرکت تعاونی مسکن کارکنان در pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اساسنامه شرکت تعاونی مسکن کارکنان در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اساسنامه شرکت تعاونی مسکن کارکنان در pdf :

اساسنامه شرکت تعاونی مسکن کارکنان

آموزش و پرورش شهرستان مبارکه ثبت 95
ماده 1- نام شرکت: شرکت تعاونی مسکن کارکنان آموزش و پرورش مبارکه و نوع آن تولیدی است که در این اساسنامه به اختصار « شرکت » نامیده شده و حد اقل 51 درصد سرمایه آن بوسیله اعضاء تامین می گردد

تبصره : وزارتخانه ها , سازمانها , شرکتهای دولتی و وابسته یا تحت پوشش دولت , موسسات عمومی , بانکها , نهادهای انقلاب اسلامی و تعاونی میتوانند مطابق ماده 17 قانون بخش تعاونی اقدام به سرمایه گذاری در شرکت نمایند .
ماده 2 – هدف از تاٌسیس : تاٌمین مسکن برای اعضاء میباشد .
ماده 3 – موضوع و حدود فعالیت شرکت عبارتست از:
1- تهیه زمین با کاربری مسکونی از وزارت مسکن یا دیگر منابع مجاز و احداث خانه ویا آپارتمانهای مسکونی در آن و واگذاری خانه ها و آپا

رتمانها نقداً و یا به اقساط به اعضاء و همچنین ایجاد تاٌسیسات عمومی مورد استفاده مشترک آنان با رعایت ضوابط قانونی و قراردادهای منعقده با منابع واگذارنده زمین و اعضاء .
2- خرید واحدهای مسکونی آماده و یا نیمه تمام و تکمیل و فروش و یا اجاره دادن آنها به اعضاء .
3- واگذاری واحدهای مسکونی ملکی شرکت به صورت اجاره به اعضاء .
4- لوله کشی , کابل کشی , سیم کشی , تهیه و یاایجاد دستگاههای

تهویه و حرارت مرکزی , تعمیرات و دیگر خدمات مورد نیاز واحدهای مسکونی ساخته ویا تکمیل شده و واگذاری به اعضاء.
5- انجام فعالیت ها و امور دیگری که در قوانین ومقررات بخش تعاونی پیش بینی شده است .
تبصره 1 – شرکت میتواند برای اجرای تمام یا قسمتی از موضوع و حدود فعالیت مقرر در این ماده با رعایت مقررات قانونی و اساسنامه و قراردادهای منعقده از سرمایه و ذخائر موجود , پس انداز اعضاء برای تهیه مسکن , اعتبارات و سرمایه گذاریهای بخش های د

 

ولتی , عمومی , تعاونی , صندوق تعاون و اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر , هدایای نقدی و جنسی اعضاء و غیر اعضاء استفاده نموده و اقدام به اخذ اعتبارات و تسهیلات بانکی و انعقاد قرارداد مشارکت مدنی و یا قراردادهای ذیربط دیگر با بانکها نماید و در اینصورت مکلف است طبق قراردادهای منعقده به تکالیف و تعهدات خود در قبال منابع و مآخذ مذکور عمل نماید .
تبصره 2 – شرکت میتواند مصالح , وسایل , تجهیزات , ماشین آلات , تاسیسات , کارگاهها , انبارها و دیگر نیازمندیهای خود را به طریق مقتضی و مقرون به صرفه منجمله با سرمایه گذاری در موٌسسات تولیدی , تعاونیها , خرید سهام کارخانجات دولتی و یا وابسته به دولت و سایر موٌسسات اقتصادی تامین نماید .
تبصره 3 – انجام موضوع وفعالیت های مذکور در این ماده در رابطه با تهیه زمین و تفکیک آن و احداث واحدهای مسکونی و واگذاری آنها به اعضاء طبق مقررات آئین نامه ای خواهد بود که نمونه آن بوسیله وزارت تعاون تهیه و به تصویب مجمع عمومی عادی شرکت میرسد .
تبصره 4 – احداث خانه و یا آپارتمان و سایر اقدامات موضوع این ماده برای غیر اعضاء ( جز ارگانهای دولتی , عمومی , تعاونی , و یا اشخاص معرفی شده از سوی آنها که بطریقی در تامین زمین و یا سرمایه شرکت مشارکت نموده اند ) ممنوع می

باشد .
تبصره 5 – شرکت میتواند در موقع لزوم واحدهای عام المنفعه مورد نیاز را از قیبل مدرسه , مسجد , درمانگاه , داروخانه , کتابخانه , رستوران , باش

گاه , تعمیرات , انواع آموزشگاهها , نانوائی , خشکشویی به غیر واگذار نماید .
ماده 4 – حوزه عملیات شرکت :شهرستان مبارکه و حومه می باشد.
ماده 5 – مدت شرکت : از تاریخ تاسیس نامحدود است .
ماده 6 – مرکز اصلی و آدرس : شرکت آموزش و پرورش مبارکه خیابان دکتر شریعتی است و با تصویب هیئت مدیره میتوان اقدام به ایجاد شعب و دفاتر نمایندگی نموده و یا محل آنها را تغییر داد .
تبصره – تغییر نشانی شرکت پس از تصویب هیئت مدیره باید به مرجع ثبت شرکت اعلام شود تا نسبت به ثبت و آگهی آن در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران اقدام گردد یک نسخه از آگهی مزبور توسط هیئت مدیره به وزارت تعاون ارسال خواهد شد .
ماده 7 – سرمایه اولیه : شرکت مبلغ 00

0/330 ریال است که به 165 سهم 2000 ریالی منقسم گردیده است و مبلغ کلاً ریال آن نقداً توسط اعضاء پرداخت و مبلغ ;;;;;;;;;. ریال توسط دستگاههای موضوع تبصره ماده 1 اساسنامه تامین و معادل ;;;;;;;;;. ریال نیز به صورت آورده غیر نقد توسط اعضا / و دستگاههای موضوع تبصره ماده 1 تقویم و به شرکت تسلیم و مابقی در تعهد اعضا / و دستگاههای موضوع تبصره ماده 1 میباشد .
ماده 8 – هر یک از اعضاء شرکت باید ح

داقل معادل 3/1 مبلغ اسمی سهامی را که تعهد خرید نموده اند در موقع تاسیس شرکت پرداخت کنند .
تبصره – اعضاء مکلفند حداقل ظرف مدت ;;;;;;;;.. سال و به ترتیبی که مجمع عمومی عادی شرکت تعیین میکند مبلغ پرداخت نشده سهام تعهدی خود را تادیه کنند .
ماده 9- تعداد سهام اعضاء برابر است مگر آنکه مجمع عمومی عادی تصویب نماید که بعضی از اعضاء سهم بیشتری خریداری نمایند .
تبصره – حداقل و حداکثر تعداد سهام اعضاء میبایست با آئین نامه مصوب وزارت تعاون منطبق باشد .
ماده 10 – سهام شرکت با نام و غیر قابل تقسیم است و انتقال آن به اعضاء یا متقاضیان عضویت واجد شرایط جدید , با موافقت هیئت مدیره مجاز میباشد . در اینصورت مراتب نقل و انتقال و مشخصات منتقل الیه باید در دفتر سهام شرکت ثبت و به امضاء انتقال دهنده و انتقال گیرنده برسد .
ماده 11 – شرکت ظرف مدت یکسال از تاریخ ثبت یا افزایش سرمایه , حسب مورد به هر یک از اعضاء به میزان سهامی که خریداری یا تعهد نموده اند ورقه سهم صادر و تحویل خواهد نمود .
تبصره 1 – ورقه سهم باید متحد الشکل , چاپی و دارای شماره ترتیب بوده و نام شرکت و شماره ثبت آن و مبلغ اسمی هر سهم , تعداد سهامی که هر ورقه نماینده آنست در آن درج و به امضای مدیر عامل و یک نفر از اعضاء هیئت مدیره برسد . مادام که اوراق سهام صادر نشده است شرکت باید به اعضاء گواهینامه موقت سهم ک

ه معرف تعداد , مبلغ اسمی و مبلغ پرداخت شده است , تحویل نماید .
تبصره 2 – نشانی و تعداد سهام هر یک از اعضاء در دفتر سهام شرکت به ثبت میرسد .
ماده 12 – عضویت در شرکت با تصویب هیئت مدیره برای کارکنان و بازنشستگان آموزش و پرورش مبارکه که واجد شرایط زیر

باشند آزاد است :
1- تابعیت جمهوری اسلامی ایران .
2- عدم ممنوعیت قانونی و حجر و ورشکستگی به تقصیر .
3- عدم سابقه ارتشاء اختلاس و کلاهبرداری.
4- عدم عضویت همزمان در تعاونی دیگر با موضوع و فعالیت مشابه .
5- درخواست کتبی عضویت و تعهد رعایت مقررات اساسنامه و پرداخت وجه نقدی یک سهم از سهام شرکت .
6- ارائه مدارک مورد نیاز .
تبصره – هیئت مدیره مکلف است در صورت عدم کفایت امکانات شرکت و نیز در مواردی که متقاضیان فاقد هر یک از شرایط مذکوره فوق میباشند , در خواست عضویت داوطلبان را رد کند .
ماده 13 – مسئولیت مالی اعضاء در شرکت محدود به میزان سهم آنان میباشد مگر آنکه در قرارداد ترتیب دیگری شرط شده باشد .
تبصره – مسئولیت دستگاههای عمومی تأمین کننده سرمایه شرکت به میزان سرمایه متعلق به آنان میباشد مگر در قرارداد ترتیب دیگری شرط شده باشد .
ماده 14 – کلیه اعضاء مکلفند به وظایف و مسئولیتهایی که در حدود قوانین و مقررات تعهد کرده اند عمل کنند .
ماده 15 – شرکت میتواند طلب خود را از عضو با اخطار کتبی مطالبه نماید و در صورت وصول نشدن و سپری شدن 30 روز از تاریخ اخطار نامه ، از کل م

طالبات وی از شرکت و در صورت عدم تکافو از بهای سهام وی برداشت کند و هرگاه مبالغ مذکور کفایت نکند شرکت برای وصول مازاد طلب خود به عضو بدهکار مراجعه خواهد کرد .
تبصره 1 – مطالبات منابع بانکی , دولتی و عمومی از شرکت در اعداد بستانکاریهای با وثیقه محسوب میشود . هیئت مدیره و سایر اعضاء شرک

ت نسبت به ایفای تعهدات متقبله در قبال مطالبات منابع مزبور مسئولیت تضامنی دارند .
منابع بانکی , دولتی و عمومی برای وصول مطالبات سر رسیده خود در صورتی به اعضائ شرکت مجتمعاً و یا منفرداٌ مراجعه خواهند کرد که بدوا” با اعضاء هیئت مدیره به عنوان مدیون اصلی رجوع کرده و موفق به وصول مطالبات خود نشده باشد .
تبصره 2 – کلیه امتیازات و اموالی که از منابع عمومی , دولتی و بانکها در اختیار شرکت قرار گرفته با انحلال آن باید مسترد شود . مسئولیت اعضاء شرکت در این مورد تضامنی است و اموال و مطالبات موضوع این تبصره نیز در اعداد بستانکاریهای با وثیقه محسوب می شود .
ماده 16 – خروج عضو از شرکت اختیاری است و نمیتوان آن را منع کرد .
تبصره – در صورتی که خروج عضو موجب ضرری برای شرکت باشد ، وی ملزم به جبران است .
ماده 17 – در موارد زیر عضو از شرکت اخراج می شود :
1- از دست دادن هر یک از شرایط عضویت مقرر در این اساسنامه .
2- رعایت نکردن مقررات اساسنامه و سایر تعهدات قانونی پس از دو اخطار کتبی توسط هیئت مدیره به فاصله 15 روز و گذشتن 15 روز از تاریخ اخطار دوم .
3- ارتکاب اعمالی که موجب زیان مادی شرکت شود و وی نتواند ظرف مدت یکسال آن را جبران نماید یا با اعمالی که به حیثیت و اعتبار شرکت لطمه وارد کند و یا با شرکت رقابتی ناسالم نماید .
تبصره 1-تشخیص موارد فوق بنا به پیشنهاد هر یک از مدیران شرکت و تصویب مجمع عمومی عادی خواهد بود به جز مورد مقرر در بند 2 این ماده که در صلاحیت تصویب مجمع عمومی فوق العاده است .
تبصره 2 – هیئت مدیره میتواند در موارد فوق ، با تشکیل مجمع عمومی و اتخاذ تصمیم پیرامون اخراج عضو , نسبت به قطع مزایا و یا اعمال محدودیت های

لازم در مورد عضو مربوطه اقدام نماید .
ماده 18 – در صورت فوت عضو ورثه وی که واجد شرایط و ملتزم به رعایت مقررات شرکت باشند عضو شناخته میشوند و در صورت تعدد بایستی مابه التفاوت افزایش سهم ناشی از تعدد خود را به شرکت بپردازند اما اگر کتباً اعلام نماید که مایل به ادامه عضویت در شرکت نیستند و یا هیچکدام واجد شرایط نباشند عضویت لغو می گردد .
تبصره – اگر تعداد ورثه بیش از ظرفیت شرکت باشد یک یا چند نفر به تعداد مورد نیاز با توافق سایر وراث , عضو شرکت شناخته میشوند و در صور

ت عدم توافق وراث , عضویت لغو میشود .
ماده 19 – در صورت لغو عضویت به سبب فوت ,استعفاء , انحلال , اخراج طبق اساسنامه و قرارداد منعقده , سهم و کلیه حقوق و مطالبات عضو به قیمت روز تقویم و به دیون شرکت تبدیل می شود که پس از کسر دیون وی به شرکت , به او یا ورثه اش پرداخت خواهد شد .
تبصره 1 – در صورت عدم تراضی عضو ( یا ورثه وی ) و شرکت در تعیین قیمت روز سهم , نحوه ارزیابی آن بموجب آئین نامه ای خواهد بود که بوسیله وزارت تعاون تهیه و ابلاغ می شود .
تبصره 2 – در صورتیکه ورثه تقاضا نماید که سهم عضو متوفی از عین اموال تعاون پرداخت شود وتراضی یا مصالحه ممکن نباشد , چنانچه عین قابل واگذاری بوده و موجب اخلال در فعالیت شرکت یا اضرار به دیگران نگردد آن قسمت از اموال تسلیم ورثه میشود .
ماده 20 – شرکت میتواند با توجه به قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران و با تصویب مجمع عمومی عادی , عضویت اتحادیه های تعاونی و اتاق تعاون و صندوق تعاون را بپذیرد .
تبصره – خروج از عضویت اتحادیه های تعاونی و اتاق تعاون و صندوق تعاون مستلزم تصویب مجمع عمومی عادی شرکت میباشد .
ماده21 – در صورت بروز اختلاف بین شرکت با سایر شرکتهای تعاونی , موضوع اختلاف برای داوری به اتحادیه مربوط ارجاع خواهد شد و چنانچه بین شرکت و اتحادیه اختلافی بروز نماید , موضوع اختلاف به اتاق تعاون مربوط جهت داوری ، ارجاع میشود

ماده 22 – ارکان شرکت عبارتست از :
1- مجمع عمومی
2- هیئت مدیره
3- بازرس یا بازرسان
1- مجمع عمومی :

ماده 23 – مجامع عمومی شرکت با تصمیم اکثریت اعضاء هیئت مدیره یا بر اساس درخواست مقامات یا اشخاص زیر بوسیله هیئت مدیره دعوت به تشکیل می شوند :
الف ) بازرس یا بازرسان شرکت
ب ) درخواست حداقل 5/1 اعضاء شرکت برای مجمع عمومی عادی و 3/1 اعضاء برای مجمع فوق العاده .

ج ) وزارت تعاون
تبصره – در صورتیکه هیئت مدیره ظرف مدت یکماه از تاریخ وصول درخواست کتبی مقامات فوق نسبت به دعوت مجمع عمومی اقدام نکند , مجمع با دعوت بازرس تشکیل خواهد شد . در صورت استنکاف بازرس یا بازرسان از دعوت مجمع عمومی , وزارت تعاون نسبت به تشکیل مجمع عمومی اقدام خواهد کرد .
ماده 24 – دعوت مجمع عمومی با قید دستور و روز و ساعت و محل تشکیل آن حداقل باید 15 روز و حداکثر 40 روز قبل از تشکیل جلسه بوسیله ارسال دعوت کتبی با پست سفارشی به آخرین اقامتگاه قانونی اعلام شده عضو به شرکت , انجام شود .
تبصره – در مواردی که کلیه اعضاء در مجمع حاضر باشند نشر آگهی و تشریفات دعوت الزامی نیست .
ماده 25- جلسات مجامع عمومی را در صورت رسمیت یافتن ، رئیس هیئت مدیره و در غیاب او یکی از اعضاء هیئت مدیره افتتاح میکند . در جلسه مجمع ابتدا یک رئیس و یک نائب رئیس و یک منشی و حداکثر سه نفر ناظر از میان اعضاء انتخاب خواهد شد .
تبصره 1- در مواردیکه مجامع عمومی از طرف مقامات مذکور در ماده 23 ( بجز هیئت مدیره ) دعوت و تشکیل میشود ، مسن ترین عضو حاضر در جلسه اعم از اصیل یا وکیل یا نماینده تام الاختیار ، مجمع را افتتاح میکند .
تبصره 2- در صورت رسمیت نیافتن جلسه مجمع عمومی ، مقام دعوت کننده مجمع صورتجلسه ای دایر بر عدم رسمیت آن تهیه و به امضای حاضرین میرساند .
ماده 26- کلیه اعضای شرکت میتوانند در مجامع عمومی حضور یابند و هر عضو صرفنظر از تعداد سهامی که دارد در مجمع فقط حق یک رأی خواهد داشت . در صورتیکه حضور عضوی در مجمع میسر نباشد ، میتواند حق رأی خود را بموجب وکالتنامه به عضو دیگر یا نماینده تام الاختیار خود واگذار نماید ، در این صورت هیچ عضوی نمیتواند علاوه بر رأی خود وکالت بیش از سه عضو دیگر را بپذیرد . وکالت نامه های موضوع این ماده باید از اعضاء اخذ و ضمیمه صورتجلسه مجمع گردیده در شرکت نگهداری شود .

تبصره – تأیید وکالتنامه های موضوع این ماده با هیئت مدیره است مگر در مواردی که دستور جلسه انتخاب یا رسیدگی به تخلفات مدیران باشد یا اینکه مدیران با دعوت به تشکیل مجمع عمومی مخالفت کرده باشند که در اینصورت تأیید وکالتنامه ها ب عهده بازرسان شرکت خواهد بود .
ماده 27- تصمیماتی که در مجمع عمومی با رعایت مقررات اتخاذ میگردد برای کلیه اعضاء اعم از حاضر و غایب نافذ و معتبر خواهد بود . این تصمیمات بطریقی که برای مجامع عمومی در این اساسنامه پیش بینی شده است باطلاع اعضاء و سرمایه گذاران خواهد رسید .
ماده 28- هر یک از اعضاء میتواند منتهی ظرف پنج روز قبل از تشکیل مجمع عمومی ، مورد یا موارد دیگری غیر از موضوعاتی که در دعوتنامه تشکیل مجمع قید شده است ، برای طرح در همان مجمع توسط مقامی که مجمع عمومی را دعوت کرده است پیشنهاد کند و مقام دعوت کننده مکلف است پیشنهاد مربوط را در جلسه مجمع طرح کند تا در صورت تصویب در دستور جلسه بعدی مجمع قرار گیرد و پیشنهاد طرح در هر موضوع جدید در جلسات مجمع از طرف هر یک از اعضاء موکول است به تصویب اکثریت اعضای حاضر در جلسه و اتخاذ تصمیم درباره موضوع یا موضوعاتی که علاوه بر دستور جلسه آگهی شده ، به مجمع پیشنهاد میشود ، به جلسه بعدی مجمع ، که نباید زودتر از بیست روز و دیرتر از سی روز ( با دعوت از اعضاء ) تشکیل گردد موکول خواهد شد .
ماده 29- ملاک تشخیص تعداد اعضای حاضر در جلسات مجامع عمومی ، ورقه حضور و غیابی است که حاضران در بدو ورود به جلسه ، اصالتا” و یا وکالتا” و یا ب

ه عنوان نماینده تام الاختیار عضو آن را امضاء می کنند . مقام دعوت کننده مجمع مکلف است ورقه حضور و غیاب اعضاء را همراه با وکالتنامه ها و نمایندگی های تام الاختیار مزبور جهت تطبیق

با اسامی حاضرین در جلسه و اعمال کنترل های لازم در اختیار هیئت رئیسه مجمع قرار دهد .
ماده 30- مجامع عمومی شرکت به دو صورت تشکیل خواهد شد : 1- مجمع عمومی عادی 2- مجمع عمومی فوق العاده
ماده 31 – مجمع عمومی عادی حداقل سالی یکبار ظرف 4 ماه

پس از پایان سال مالی شرکت تشکیل میشود و در موارد مقتضی می توان در هر موقع از سال مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده تشکیل داد .
ماده 32 – وظایف و اختیارات مجمع عمومی عادی بشرح زیر است :
1- انتخاب هیئت مدیره و بازرس / بازرسان برای مدت دو سال
2- رسیدگی و اتخاذ تصمیم درباره ترازنامه و حساب سود و زیان و

سایر گزارشهای مالی هیئت مدیره و گزارش بازرس/ بازرسان
3- تعیین خط مشی و برنامه شرکت و تصویب بودجه جاری و سرمایه گذاری و اعتبارات و وامهای درخواستی و سایر عملیات مالی به پیشنهاد هیئت مدیره

4- اخذ تصمیم نسبت به ذخایر و پرداخت سود و مازاد درآمد و تقسیم آن طبق اساسنامه
5- تصویب مقررات و دستورالعملهای داخلی تعاونی
6- تصویب نحوه تقویم آورده های غیر نقدی اعضاء و دیگر ضوابط راجع به آن
7- سایر وظایفی که این اساسنامه و قوانین و مقررات بر عهده مجمع عمومی قرار میدهد .
ماده 33- مجمع عمومی عادی با حضور حداقل نصف بعلاوه یک اعضاء یا وکلا و نمایندگان تام الاختیار آنان رسمیت پیدا میکند و در صورت عدم حصول حد نصاب مذکور ، آگهی دعوت مجمع باید حداکثر ظرف پانزده روز با رعایت ماده 24 اساسنامه با همان دستور قبلی منتشر شود .
جلسه با حضور عده حاضر رسمیت خواهد یافت .

ماده 34 – تصمیمات مجمع عمومی عادی , با اکثریت نصف بعلاوه یک آراء حاضر در مجمع اتخاذ می شود مگر در مورد انتخاب اعضاء هیئت مدیره که در دوره اول رأی گیری نصاب ، اکثریت مطلق آراء حاضر در مجمع عمومی است و در صورتیکه در دوره اول تمام یا بعضی از داوطلبان حائز اکثریت مطلق نگردند بلافاصله از بین دارندگان بیشترین آراء به تعداد دو برابر مورد

نیاز برای تکمیل اعضای اصلی و علی البدل هیئت مدیره با اکثریت نسبی

رأی گیری بعمل میآید .
تبصره – در صورتیکه در جلسه مجمع عمومی مذاکرات به اخذ تصمیم منتهی نشود جلسه بعنوان تنفس تعطیل میگردد و جلسه بعدی که منحصرا” برای تعقیب مذاکرات و ا

تخاذ تصمیم درباره دستور جلسه قبل تشکیل می شود نباید از جلسه او

ل بیش از یک هفته بطول انجامد ، در صورتیکه جلسه مجمع عمومی بعنوان تنفس تعطیل گردد هیئت رئیسه مجمع عمومی در جلسه بعد از تنفس ، همان خواهد بود که در جلسه قبل از تنفس انتخاب شده اند ، مگر اینکه یک یا چند نفر از آنان در مجمع عمومی حاضر نشده باشند که در اینصورت به جای اشخاص غایب افراد دیگری انتخاب خواهند شد .
ماده 35- مجمع عمومی فوق العاده برای رسیدگی و اتخاذ تصمیم نسبت به موارد زیر تشکیل می شود :
1- تغییر مواد اساسنامه ( در حدود قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران ) با تأیید وزارت تعاون
2- تصمیم گیری نسبت به عزل یا قبول استعفای هیئت مدیره
3- اتخاذ تصمیم راجع به انحلال یا ادغام شرکت
ماده 36- مجمع عمومی فوق العاده بنا به تقاضای کتبی حداقل یک سوم اعضای شرکت و یا اکثریت مطلق اعضای هیئت مدیره و یا بازرس و یا بازرسان با حضور حداقل دو سوم کل اعضا تشکیل میشود . در صورتیکه شرکت دارای بیش از پانصد نفر عضو باشد و مجمع عمومی فوق العاده در نوبت اول بحد نصاب مقرر نرسد , مجمع برای نوبت دوم دعوت به ت
تبصره – تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده با اکثریت 4/3 آراء اعضا حاضر در جلسه اتخاذ می گردد
ماده 37- صورتجلسات مجامع عمومی و تصمیمات متخذه در آن توسط منشی مجمع در دفتر مخصوص ثبت شده و به امضاء رئیس , نظار و منشی مجمع میرسد و رونوشت آن بوسیله رئیس مجمع به هیئت مدیره ابلاغ و نسخه ای از آن به وزارت تعاون ارسال میشود
تبصره – صورتجلسات مجامع بعنوان اسناد شرکت همواره باید در شرکت محفوظ بماند
2- هیئت مدیره
ماده 38 – اداره امور شرکت طبق اساسنامه بر عهده هیئت مدیره ای مرکب از 5 نفر عضو اصلی و تا یک سوم اعضاء اصلی اعضاء علی البدل می باشد که برای مدت دو سال با رای مخفی انتخاب می شوند . اخذ رای برای انتخاب اعضای اصلی و علی البدل در یک نوبت بعمل میآید . حائزین اکثریت بعد از اعضای اصلی به ترتیب علی البدل شناخته میشوند و انتخاب مجدد هر یک از اعضاء اصلی و علی البدل بلا مانع است .
تبصره 1 – در صورت استعفاء , فوت , ممنوعیت قانونی و یا غیبت غیر موجه مکرر هر یک از اعضای اصلی هیئت مدیره به تصویب هیئت مدیره یکی از اعضای علی البدل به ترتیب آراء بیشتر برای بقیه مدت مقرر به جانشینی وی بعنوان عضو اصلی هیئت مدیره در جلسات هیئت مدیره شرکت مینماند .
تبصره 2 – در صورتیکه بعلل استعفاء , فوت و یا ممنوعیت قانونی , هیئت مدیره از اکثریت مقرر در اساسنامه خارج گردد , مجمع عمومی بر اساس ماده 23 اساسنامه دعوت

خواهد شد تا نسبت به تکمیل اعضاء هیئت مدیره اقدام کند.
ماده 39- پس از انقضای مدت مأموریت هیئت مدیره در صورتیکه هیئت مدیره جدید انتخاب نشده باشد هیئت مدیره موجود تا انتخاب و قبولی هیئت مدیره جدید کماکان به وظایف خود در شرکت ادامه داده و مسئولیت اداره امور شرکت را بر عهده خواهد داشت
ماده 40- هیئت مدیره مکلف است بلافاصله بعد از انتخاب و اعلام قبولی

در اولین جلسه از بین خود یک رئیس , یک نایب رئیس و یک منشی انتخاب نموده و جهت مدیریت شرکت و اجرای تصمیمات مجامع عمومی و هیئت مدیره فرد واجد شرایطی را از بین اعضای شرکت و یا از خارج برای مدت دو سال بعنوان مدیر عامل شرکت انتخاب کند که زیر نظر هیئت مدیره انجام وظیفه نماید . وظایف و اختیارات و حقوق و مزایای مدیر عامل طبق آیین نامه ای خواهد بود که بنا به پیشنهاد هیئت مدیره به تصویب مجمع عمومی خواهد رسید
ماده 41- جلسات هیئت مدیره حداقل هر ماه یکبار بنا به دعوت رئیس یا نائب رئیس هیئت مدیره و یا مدیرعامل با حضور بیش از نصف اعضای اصلی هیئت مدیره تشکیل و رسمیت می یابد . برای اتخاذ تصمیم رأی اکثریت اعضاء حاضر در جلسه ضروری است . تصمیمات هیئت مدیره در دفتری بنام دفتر صورتجلسات هیئت مدیره ثبت میگردد و بامضای اعضای حاضر در جلسه میرسد .
تبصره – جلسه فوق العاده هیئت مدیره با دعوت کتبی رئیس و نائب رئیس هیئت مدیره , یا مدیرعامل و یا اکثریت اعضاء هیئت مدیره ( در صورت عدم اجابت درخواست کتبی آنان توسط مراجع فوق ) تشکیل میگردد
42 – خدمات اعضاء هیئت مدیره در ازاء عضویت در هیئت مدیره شرکت بلا عوض است ولی هزینه اجرای ماموریت هایی که از طرف شرکت در حدود بودجه مصوب مجمع عمومی عادی به آنان ارجاع میشود قابل پرداخت است و مجمع میتواند مبلغی از سود خالص را بعنوان پاداش به آنان بپردازد
ماده 43 – هیئت مدیره جز در مواردی که بموجب اساسنامه اتخاذ تصمیم درباره آنها در صلاحیت مجامع عمومی قرار داده شده در سایر موارد برای تحقق هدف ، موضوع و عملیات ش

رکت با رعایت قوانین و مقررات جاری و اساسنامه دارای اختیارات لازم جهت اداره امور شرکت بوده و منجمله عهده دار انجام وظایف ذیل است :
1- دعوت مجامع عمومی ( عادی ـ فوق العاده )
2- اجرای اساسنامه و تصمیمات مجامع عمومی و سایر مقررات مربوط
3- استخدام و یا اخراج کارکنان شرکت بر اساس مقررات قانونی و مصوبات مجمع عمومی و

نظارت و مراقبت در کار آنها
4- نصب و عزل و قبول استعفای مدیرعامل و نظارت بر عملیات وی و پیشنهاد میزان حقوق مدیرعامل به مجمع عمومی
5- قبول درخواست عضویت و اخذ تصمیم نسبت به انتقال سهام اعضاء به یکدیگر و اخراج عضو طبق مقررات اساسنامه و دریافت استعفای هر یک از اعضای هیئت مدیره
6- نظارت بر مخارج جاری شرکت و رسیدگی به حسابها و ارائه به بازرس / بازرسان و تسلیم بموقع گزارش مالی و ترازنامه به مجمع عمومی
7- تهیه و تنظیم طرحها و برنامه ها و بودجه و سایر پیشنهادات و ارائه به مجمع عمومی جهت اتخاذ تصمیم
8- تهیه و تنظیم دستورالعملهای داخلی شرکت و تقدیم آن به مجمع عمومی برای تصویب
9- تعیین نماینده یا وکیل در دادگاهها و مراجع قانونی و سایر سازمانها با حق توکیل غیر
10- تعیین نماینده از بین اعضای شرکت برای حضور در جلسات مجامع ع

مومی شرکتها و اتحادیه های تعاونی که شرکت در آنها مشارکت دارد
11- تعیین نماینده جهت ایفای وظایف عضویت شرکت در هیئت مدیره و یا بازرسی شرکتها و اتحادیه های تعاونی و مؤسسات دیگر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :